top of page

Thule

Thule

Thule

Of het nu gaat om de spectaculaire natuur te ontdekken of om de wereld rond te reizen met familie en vrienden, we willen allemaal graag genieten van een actief leven.

 

Wij delen als THULE PARTNER jouw wens om vaker te genieten van onze passies. En dat betekent ook minder zorgen hebben over hoe we al het nodige kunnen meenemen. Al 75 jaar richt Thule zich volledig op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk zijn, van hoge kwaliteit zijn, en veilig en gemakkelijk in gebruik zijn.

Thule zorgt ervoor dat wij voor bijna alle auto's dakdragers kunnen leveren. Samen met jou overlopen we alle mogelijkheden afhankelijk van je auto en plaatsen wij de dakdragers en dakkoffer zonder extra kosten.

Thule Evo
Thule Evo
Thule Edge
Thule Edge

Wij bieden het volledige assortiment van Thule dakkoffers, kajakdragerstrekhaak koffers, fietsendragers - op de trekhaak - op het dak en alle daarbij horende accessoires.

Thule dakkoffers
Thule kayakdragers
Thule trekhaakkoffers
Thule fietsendragers
Thule fietsendragers
Thule accessoires

Ook onze fietsendragers worden door ons gemonteerd en samen met jou GRATIS op je auto geplaatst. Wij hebben fietsendragers geschikt voor 2, 3 en zelfs tot 4 fietsen. Ook voor e-bikes hebben wij de perfecte oplossing. 

Wens je meer info? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact op.

bottom of page