Thule

Thule

Logo Thule.png

Of het nu gaat om de spectaculaire natuur te ontdekken of om de wereld rond te reizen met familie en vrienden, we willen allemaal graag genieten van een actief leven.

 

Wij delen als THULE PARTNER uw wens om vaker te genieten van onze passies. En dat betekent ook minder zorgen hebben over hoe we al het nodige kunnen meenemen. Al 75 jaar richt Thule zich volledig op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk zijn, van hoge kwaliteit zijn, en veilig en gemakkelijk in gebruik zijn.

Thule zorgt ervoor dat wij voor bijna alle auto's dakdragers kunnen leveren. Samen met u overlopen we alle mogelijkheden afhankelijk van uw auto en plaatsen wij de dakdragers en dakkoffer zonder extra kosten.

Wij bieden u het volledige assortiment van dakkofferstrekhaak koffers en fietsendragers, op de trekhaak of op het dak, van Thule.

Thule_ProRide_LS_Split_4_Landscape_598002.jpg

Ook onze fietsendragers worden door ons gemonteerd en samen met u GRATIS op uw auto geplaatst. Wij hebben fietsendragers geschikt voor 2, 3 en zelfs tot 4 fietsen. Ook voor e-bikes hebben wij de perfecte oplossing. 

Wenst u meer info? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact op.