top of page

Professional

Reinigingsmachines - Professional

Nilfisk

De eerste essentiële stap naar vloeronderhoud en -desinfectie is stofzuigen, of je nu werkt met zachte of harde vloeren. In faciliteiten met harde vloeren is de snelste, meest effectieve en veiligste manier om na het stofzuigen te reinigen met een schrobzuigmachine.

Stofzuigers

Voor het effectief verwijderen van vuil van je vloeren, zodat zelfs desinfectie kan plaatsvinden, is een hoogwaardige industriële of commerciële stofzuiger nodig. Wij leveren een breed gamma van commerciële stofzuigers die schoonmaakprofessionals de juiste oplossing voor elke taak bieden. Ons gamma van stofzuigers omvat alles. Van ketelstofzuigers en borstelstofzuigers tot rugstofzuigers, accu-aangedreven zuigers en nat & droog stofzuigers.

De industriële stofzuigers van Nilfisk zijn de optimale oplossing voor onderhoud, reiniging en productieautomatisering en bieden een nuttige oplossing voor de reiniging in krappe ruimtes en voor de verwijdering van gevaarlijke dampen en stof.

Industriële stofzuigers zijn ook nuttig in situaties waar geen stofemissies toegelaten zijn, zoals ruimtes met stofgevoelige machines, laboratoria en cleanroomfaciliteiten

Hier zijn verschillende kenmerken om aandacht aan te besteden bij het aankopen van een stofzuiger:

 • Krachtige vuilverwijdering.

 • HEPA-filtratie of ULPA-filtratie. Het type filtratie is afhankelijk van de te reinigen omgeving. ULPA-filtratie wordt vaak gespecificeerd in industriële omgevingen, terwijl HEPA-filtratie meestal voldoende is voor institutionele en commerciële faciliteiten.

 • Stofzuigers zijn er in varianten met zak en zonder zak. Een stofzuiger met stofzak zorgt ervoor dat de deeltjes die je opvangt, worden vastgehouden. Bij een stofzuiger zonder zak bestaat er een groter risico dat de deeltjes opnieuw in de lucht terechtkomen tijdens het legen.

 • Effectieve randreiniging. Inefficiënte stofzuigers en onjuiste hulpstukken laten een grijze, stoffige rand achter langs je muren.

 • Het juiste type voor jouw taak. Stofzuigers zijn er in vele vormen en maten - rechtopstaand, rugzak, slede, enz.
  Ze zijn allemaal ontworpen voor een specifieke taak, dus zorg ervoor dat je de apparatuur selecteert die bij jouw toepassing past.

 • Passende stofklasse-indeling. Speciale veiligheidsstofzuigers voor bouw- en constructiesector en de industrie voor gevaarlijke stoffen worden in drie gebruiksklassen gedeeld:
  Klasse L voor stof met een laag risico,
  klasse M voor stof met een gemiddeld risico,
  klasse H voor stof met een hoog risico, zoals kankerverwekkende stoffen, stoffen met ziektekiemen en asbest.
  Als je omgeving gevaarlijk stof bevat, moet je een stofzuiger kiezen die geschikt is voor de juiste stofklasse.

Klasse L
Klasse M
Klasse H
Nilfisk stofzuigers
Nilfisk stofzuigers
Nilfisk stofzuigers
Nilfisk stofzuigers

Reinigen van de vloer

Op zoek naar een uitstekend werkende schrobzuigmachine met hoge productiviteit om effectief mee te reinigen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Je kan er bij ons op rekenen dat onze schrobzuigmachines een maximale levensduur hebben, extreem eenvoudig in gebruik zijn en weinig onderhoud en servicekosten vergen. We hebben verschillende soorten schrobzuigmachines in ons assortiment.

Schrobzuigmachines

 • Stand-on / opzit schrobzuigmachines
  Deze worden wereldwijd gebruikt door professionele schoonmaakbedrijven en klanten in de institutionele en industriële sector.

 • Achterloop schrobzuigmachines
  Deze behoren tot de belangrijkste productlijnen van Nilfisk. De schrobzuigmachines zijn ontworpen om de schoonmaakkosten te verlagen en de productiviteit te verhogen.

 

Veegmachines

 • Handbediende veegmachines
  Duw je reiniging naar een volgend niveau.

 • Achterloop veegmachines
  De achterloop veegmachines maken schoonmaken eenvoudiger.

 • Opzit veegmachines
  De elektrische veegmachines zijn speciaal ontwikkeld om te werken onder zware omstandigheden. Met een elektrische veegmachine maak je productief en duurzaam schoon.

Nilfisk schrob-zuigmachines
Nilfisk schrob-zuigmachines
Nilfisk veegmachines
Nilfisk veegmachines

Combinatiemachines

Deze zijn zeer geschikt voor diverse zware schoonmaaktaken. ​Ze zorgen voor een krachtige reiniging in veeleisende omstandigheden. 

Eenschijfsmachines

Met deze machine ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmachine. 

Er zijn drie varianten:

 • Lage snelheid
  Industriële reinigingskracht, laagtoeren reiniging voor standaard toepassingen.

 • Hoge snelheid
  Hoogtoeren voor boentoepassingen.

 • tweesnelheden.

Burnishers

Deze zijn uitstekend geschikt voor het onderhoud van glanzende vloeren. Tevens kunnen ze gebruikt worden voor het herstellen van deze vloeren. We bieden drie verschillende versies aan: met kabels voor kleine ruimtes, batterij-achterloop en batterij-opzit voor grotere ruimtes.

Tapijtreinigers

Hiermee hou je bijvoorbeeld tapijten, stoelen of autostoelen schoon. Ze zijn eenvoudig te bedienen en hebben maximale zuigkracht voor uitstekende reinigingsresultaten. Praktische tapijtreinigers voor professionele gebruikers. 

Stoomreinigers

Deze bieden de mogelijkheid om te reinigen op een manier die veel verder gaat dan wat met het blote oog te zien is, met een hoge mate van efficiëntie en snelle drogingsresultaten. Of het nu kortstondige of uitgebreide ontsmettingswerkzaamheden betreft, ze bieden uitstekende druk- en temperatuurniveaus, en de SDV modellen kunnen zelfs worden gebruikt voor de desinfectie en het verwijderen van bacteriën.

Nilfisk Eenschijfmachines
Nilfisk Burnishers
Nilfisk Tapijtreinigers
Nilfisk Stoomreinigers

Hogedrukreinigers

De juiste hogedrukreiniger voor jouw bedrijf hangt af van de taak, of liever: de taken.

Ga voor de hogedrukreiniger die de temperatuur, de druk en hoeveelheid water heeft voor het oplossen van de meeste van de taken in jouw bedrijf. Wanneer de hogedrukreiniger de grootste taak kan voltooien, pas je gewoon de hoeveelheid water, de druk, de temperatuur en accessoires aan om kleinere taken uit te voeren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw professionele hogedrukreinigers. 

Mobiele hogedrukreinigers

Onze mobiele warmwater hogedrukreinigers zijn betrouwbare en efficiënte reinigingsproducten.

We verdelen onze koudwater hogedrukreinigers in stationaire en mobiele koudwater hogedrukreinigers.
De stationaire koudwater hogedrukreiniger is ideaal voor in de landbouw, transportindustrie en voedselindustrie.

Stationaire hogedrukreinigers

Deze reinigen optimaal tegen minimale kosten. De stationaire koudwateroplossingen zijn voor gebruik in de landbouw, indsutrie, transportindustrie en de voedselindustrie. Van kleinschalig tot industriële capaciteit. Wij bieden heavy-duty pompen, rustvrij staal ontwerp en hoog serviceniveau. De stationaire warmwater hogedrukreinigers zijn voor industriële reiniging en zelfbediening.

Benzine- of dieselaangedreven hogedrukreinigers

Extra flexibel - geen electriciteit en normale waterbronnen nodig. Benzine- of dieselaangedreven - ideaal voor de landbouw- of constructiematerialensector in verschillende locaties. Robuus, handig, uitgebreid, hoogwaardig.
Ook hier heb jeu keuze tussen koudwater hogedrukreinigers en warmwater hogedrukreinigers

Nilfisk Hogedrukreinigers
Nilfisk Hogedrukreinigers
Nilfisk Hogedrukreinigers
Nilfisk Hogedrukreinigers
bottom of page