top of page

Welke accessoires heb je nodig bij je hogedrukreiniger?

Maak jezelf weer trots op je spullen!

Bij de aankoop van een hogedrukreiniger zit er een verschil in de accessoires die erbij zitten. Bij de ene krijg je alleen een spuitlans en vuilfrees meegeleverd en bij de andere een uitgebreidere set accessoires. Daarnaast kan je deze ook apart bestellen. Wens je achteraf nog extra accessoires aan te kopen, let er dan goed op dat de hogedrukreiniger geschikt is voor de accessoire. In dit artikel leggen we je uit welke accessoires handig zijn om in huis te hebben.


 

#1 - Dakreiniger

Een dakreiniger beschermt je dak tegen ongewenste organismen en laat uw huis er weer representatief uitzien! De telescoopstang heeft een aangepaste spuitmond, die zorgt voor een zachte en fijne verspreiding van het reinigingsmiddel over het dak. Een dakreiniger is bruikbaar bij huizen met één verdieping; bij twee verdiepingen moeten veiligheidsmaatregelen worden genomen.


#2 - Rioolreiniger

Voor een snelle en eenvoudige reiniging van verstopte leidingen, afvoeren en regengoten. Sluit de rioolreiniger gewoon aan op je hogedrukreiniger en begin met reinigen. Hij kan zelfs overtollige mortel uit uw afvoer verdrijven. Bestaat in diverse lengtes voor leidingen van uiteenlopende afmetingen.


#3 - Korte vaste borstel

Voor een gerichte reiniging van moeilijk te bereiken plekken. Perfect voor kwetsbare oppervlakken of plekken waar de maximale kracht van een hogedrukreiniger niet nodig is. De spits toelopende vorm maken de binnenzijde van besloten ruimten eenvoudiger toegankelijk.


#4 - Wasborstel voor auto's

Voor je auto gemakkelijk en grondig schoon te maken zonder hem te beschadigen. De borstel is groot genoeg om grote oppervlakken te behandelen, maar tegelijk bruikbaar voor de moeilijk bereikbare plekken. Het is een roterende borstel die contact maakt met het oppervlak en zo sneller reinigt.#5 - Wasborstel met wiel- en velgenreiniger

Voor hardnekkig vuil op uw wielen en velgen te verwijderen. Een speciaal gevormde borstel voor velgen, die ook moeilijk bereikbare plekken bereikt. De roterende velgenreiniger zorgt in combinatie met de kleine borstels voor een snelle reiniging.
#6 - Wasborstel voor tuinmeubelen

Voor hardnekkig vuil en lastige algen op meubels en andere oppervlakken. De borstel is groot genoeg om grote oppervlakken te behandelen, maar tegelijk bruikbaar voor de moeilijk bereikbare plekken. Het is een harde roterende borstel die hardnekkig vuil kan wegschrobben.#7 - Schuimsproeier

Voor oppervlakken snel en efficiënt te bedekken met een rijke laag schuim die langer intact blijft zonder opnieuw te moeten sproeien. Met instelbare dosering.#8 - Multi-hoek sproeier

Voor het sproeipatroon gericht in te stellen en effectief schoon te maken zonder de omgeving te bespatten. De sproeier heeft een verstelbare hoek (0 - 90 graden) voor flexibiliteit in het gebruik. Dit biedt de mogelijkheid om de hogedrukreiniger voor meerdere taken te gebruiken.
#9 - Wateraanzuigslang

Voor het benutten van natuurlijke en kosteloze waterbronnen. Met een wateraanzuigslang kan de hogedrukreiniger gebruik maken van elke beschikbare waterbron, ook van de regenton of een eigen waterbron. De slang heeft een grof-vuil filter dat er voor zorgt dat groffer vuil uit het water niet in de hogedrukreiniger wordt gezogen.


#10 - Reinigingsmiddel

Er bestaan reinigingsmiddelen voor hogedrukreinigers die speciaal zijn ontwikkeld voor bepaalde klussen. Zo heb je reinigingsmiddelen speciaal voor de auto, boot, fiets, metaal, plastic, het dak, hout, steen, ... Let er zeker op voordat je een reinigingsmiddel koopt.

Comentarios


bottom of page