top of page

Reinigingsmachines - Consumer

Consumer

Nilfisk

Stofzuigers

Vind de stofzuiger die het beste bij je past. Wij hebben er één voor elke schoonmaaktaak.

De Nilfisk-stofzuigers zijn verkrijgbaar in diverse formaten, capaciteiten en ontwerpen. Allemaal efficiënt en opgewassen tegen

hun taken, maar met verschillende accenten die inspelen op verschillende gebruikers met verschillende behoeften en wensen. Wij bieden een volledig assortiment van hoogwaardige accessoires. Door van mondstuk of filter te wisselen, kan je de prestaties van je stofzuiger aanpassen.

Nilfisk Easy
Nilfisk Select Pet Care
Nilfisk GM80
Nilfisk Easy

Nat & droog stofzuigers

Er is nauwelijks een huis dat niet over een traditionele stofzuiger beschikt. Maar als je in een huis met terras en tuin woont, dan is er een goede reden om ook te investeren in een ander type stofzuiger voor de iets zwaardere taken - namelijk een nat/droog-stofzuiger.

Wij hebben een breed gamma aan nat & droog stofzuigers om aan al jouw behoeften op het gebied van binnen- en buitenreiniging te voldoen. Doe meer met je Nilfisk nat & droog stofzuiger met ons breed assortiment van accessoires. 

Nilfisk Nat-/droogzuigers
Nilfisk Nat-/droogzuigers
Nilfisk Nat-/droogzuigers
Nilfisk Nat-/droogzuigers

Hogedrukreinigers

Wij hebben een breed gamma aan hogedrukreinigers waarmee je al je spullen schoon kan krijgen, hoe groot, klein of vuil die ook zijn. 

Wij bieden je het volledige assortiment van accessoires voor je Nilfisk hogedrukreiniger, die je helpen om alles te reinigen van auto's, terrassen tot daken. Dit assortiment gaat van sproeiers en borstels tot speciale voorzetstukken voor de reiniging van binnenplaatsen en daken die allemaal ontworpen zijn om een schoonmaaktaak snel en eenvoudig te maken.

Of het nu om vuile tuinmeubels of een modderige fiets gaat: jouw Nilfisk-hogedrukreiniger kan je helpen om je spullen in hun oorspronkelijke glans te herstellen.

Nilfisk hogedrukreinigers
Nilfisk hogedrukreinigers
Nilfisk hogedrukreinigers
Nilfisk hogedrukreinigers

Vloerschrobmachine

De Combi Washer is de perfecte alles-in-één oplossing om je vloeren snel, eenvoudig en hygiënisch te reinigen. 
Met de Nilfisk vloerreiniger kunt je in één keer stofzuigen en schrobben, waardoor je al je schoonmaakwerkzaamheden sneller kan afronden en meer tijd hebt voor jezelf en je gezin.

Het is een handige en comfortabele oplossing die altijd klaarstaat voor elke schoonmaakklus.

Nu kun je je tegel-, linoleum- en hardhouten vloeren in één keer stofzuigen en schrobben met de Nilfisk Combi Washer.

Twee stappen in één zonder afbreuk te doen aan de reinheid en hygiëne van jouw thuis door tegelijkertijd nat en droog schoon te maken.

Wanneer je alleen een stofzuiger nodig hebt, kan de Combi Washer zonder vloeistof gebruikt worden voor een snelle reiniging van droog stof en vuil. Je kan tot 60m² schoonmaken met één tank schoon water. Bovendien wordt het vuile water in een aparte tank bewaard om een maximale hygiëne te garanderen. Perfect voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren. Eenvoud en functionaliteit in één.

Nilfisk Combi
Nilfisk Combi
Nilfisk Combi
Nilfisk Combi

Klik hier voor de service- en garantievoorwaarden.

bottom of page